Оваа година конференцијата ќе се оджи во легнедарниот Охрид, колевка на словенската писменост, попознат како балканскиот Ерусалим.

Сместувањето е во хотелот „Bellevue – Metropol Lake Resort“ Охрид” на база на полн пансион, и се резервира исклучиво преку туристичката агенција на +38970385261, +38970295986 или на: holidaycompa@gmail.com
со задолжителна напомена дека сте учесник на конференцијата.

Цената за полни 3 пансиона изнесува за двокреветна соба 10540 денари, за еднокреветна соба е 13640 денари.

(Во цената е вклучено неограничен пијалок за време на сите три вечери, излет со посебен забавен програм и вечера во Вевчани, свечена вечера, зборник на трудови, уверение за учество на конференцијата)

Заради малиот број на еднокреветни соби ве молиме благовремено да резервирате своја соба. На располагање се еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби.

mk_MKMK
en_USEN mk_MKMK