Вести

Упатство за автори

На следните линкови се наоѓаат упатства за авторите на македонски, српски и англиски јазик: Македонски – https://oshpriority.mk/wp-content/uploads/2019/08/2019-6-14-УПАТСТВО-ЗА-АВТОРИ-НА-МАКЕДОНСКИ.docСрпски – https://oshpriority.mk/wp-content/uploads/2019/08/2019-6-14-Uputstvo-za-autore-SRB.docАнглиски – https://oshpriority.mk/wp-content/uploads/2019/08/2019-6-14-Template-ENG.doc

Вести

Повик за 16. МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА

16. МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА „Безбедноста на работа – приоритет во работењето“ од 9 до 12 октомври 2019. којa ќе се одржи во хотелот „Bellevue – Metropol Lake Resort“ Охрид Повик – Целосен повик Пријава – Пријава потребна да се пополни и испрати до: zbr28april@yahoo.com

mk_MKMK
en_USEN mk_MKMK