И оваа година коференцијата е во организација на:

ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА 28-ми АПРИЛ од Република Македонија и

http://www.zbr28april.mk

СОЈУЗОТ ЗА ЗАШТИТА НА РАБОТА НА Р.СРБИЈА од Република Србија

http://savezznrsrbije.com

На следниот линк може да го видите официјалниот Организациски и Програмски одбор: Programski-i-Organizaciski-odbor-Konferencija-2019-Ohrid

en_USEN
mk_MKMK en_USEN