Почитвани,

На следниот линк се наоѓа целосната програма и план за одржување на Конференцијата за безбедност и здравје при работа OSH Priority 2019:

План и програма – OshPriority.doc

Последни вести

mk_MKMK
en_USEN mk_MKMK