16. МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА „Безбедноста на работа – приоритет во работењето“ од 9 до 12 октомври 2019. којa ќе се одржи во хотелот „Bellevue - Metropol Lake Resort“ Охрид

Повик - Целосен повик

Пријава - Пријава потребна да се пополни и испрати до: zbr28april@yahoo.com

Последни вести

1 Comment

Comments are closed.

mk_MKMK
en_USEN mk_MKMK